Om oss

Varför välja Prime Stockholm?
På Prime Stockholm tar vi vårt arbete på största allvar. Vi strävar efter att endast erbjuda produkter av högsta kvalitet som verkligen hjälper dig. En av våra viktigaste framgångsfaktorer är att alla våra Prime Stockholm-produkter lagerhålls globalt, så att vi kan leverera omedelbart till vilken plats som helst i världen.


Vårt uppdrag
Vårt uppdrag är att bygga upp Prime Stockholm till ett multinationellt företag. Vi strävar efter att ge våra kunder största möjliga värde och tillfredsställelse. Vårt fokus ligger på att kontinuerligt utveckla och förbättra kvaliteten på våra produkter, samt att förbättra vår service.


Vad står vi för?
På Prime Stockholm strävar vi efter att ge dig det bästa värdet för dina pengar. Vi är fast beslutna att se till att du blir så nöjd som möjligt. Vi presenterar stolt vårt produktsortiment på vår webbplats. Prime Stockholm är inte bara känt för sin försäljning, utan vi särskiljer oss också från våra konkurrenter genom utmärkt service och tillgänglighet. Vi tycker om att tänka tillsammans med dig och svarar snabbt och tydligt på dina frågor. Dessutom erbjuder vi rådgivning även efter att du har gjort dina inköp. Skulle du stöta på oväntade problem kan du alltid kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår framtid
Vår framtid ligger i samarbetet med dig. Tillsammans med våra kunder arbetar vi kontinuerligt med att förbättra kvaliteten på våra produkter och tjänster. På Prime Stockholm